Våre tjenester

Forstå. Forenkle. Forandre.

Strategi, research, innsikt og merkevare

Hvorfor velger kunden deg? Hvorfor blir du valgt bort? Hva driver kundenes valg, hva får de til å like, dele eller kjøpe? Vår første oppgave er å forstå din markedssituasjon, hvilke utfordringer, målsettinger og strategier du har. I denne fasen samarbeider vi tett med oppdragsgiver, vi utfører intervjuer og gjør all nødvendig research for å oppnå innsikten som trengs for å løse og utføre oppdraget mest mulig effektivt og presist.

Innsiktsarbeid
Merkevare
Posisjonering
Kommunikasjonsstrategi
Digitalstrategi
Webstrategi
Innholdsstrategi
Kundereise
Retail/store

Konseptutvikling og kommunikasjon
Idé+ teknologi+ design+ innhold

Det kreative konseptet er kjernen i det vi leverer, og resultat av ulike prosesser der strategi og innsikt blir oversatt til levende kommunikasjon. Kreativ konseptutvikling for oss handler om å bruke innsikten til å sette problemstillinger i sammenheng og se ting på nye måter. Snu det på hodet. Stille spørsmål. Bryte mønstre. Våge å utfordre etablerte sannheter og velge virkemidlene som trengs for å oppnå resultater.

Konseptutvikling
Digitale kampanjer
Historiefortelling
Innholdsproduksjon
Grafisk Design
UX/IX
Webdesign
Visuell identitet
Motion graphics
Infografikk
Animasjon
3D
Film
Foto

Digital markedsføring, kanaler, målstyring og optimalisering

Det er viktig for oss å verne om vår objektivitet. Vi har ingen bindinger til noe medie eller enkeltkanal. Våre råd gis utelukkende basert på innsikt, erfaring og konseptvalg. Sammen definerer vi kampanjens mål og strategi, budsjett, kanalvalg, oppsett, analyse og optimalisering slik at du får mest mulig effekt . Vi har et tett samarbeid med vårt søsterbyrå HK Link – et av landets ledende digitalbyråer.

Sosiale medier
Displayannonsering
Google Ads
Søkemotor
Optimalisering
Analyse og sporing

Web, teknologi og digitale plattformer.

Vi har store og små kunder som er på ulike steder og har ulike behov i sin digitale transformasjon. Vi skreddersyr prosess, metode, teknologi og plattform for å løse kundens behov, ambisjon, ønsker og budsjett i eget hus her i Tromsø.

På tyngre prosjekter med høy grad av teknologisk skreddersøm samarbeider vi gjerne tett med andre  – for eksempel kundens eget IT-miljø eller via vårt eget kodebyrå i HK Alliansen – HK Bits.

Webstrategi
Kampanje/landingssider
Webdesign og websider
Webserver/hosting
AR-løsninger
Prototyping
XD
IX/UX
CMS
ASP.net
Drupal
WordPress
Webflow
Database

Levende innhold; film, foto og motion graphics

Det lille ekstra? Engasjerende innhold i digitale kanaler handler om å raskt få oppmerksomheten og gi mottageren det lille ekstra. Foto, film, 3D, motion graphics og animasjon er en naturlig del av våre kreatørers verktøykasse både i sosiale medier, web, i filmproduksjoner, presentasjoner og så videre. 

Vi har alle ressursene i eget hus, noe som gjør at vi kan levere kvaliteten du forventer raskt og effektivt uten unødige mellomledd.

Ta gjerne en titt på vår showreel!

Innholdsproduksjon
Tekst/artikler
Fotografi
Film for alle kanaler
Animasjon
Infografikk
Infoskjermer
Location
Regi/prosjektledelse
Modell
Motion graphics
After Effects
Wiralcam
JSON&lottie
360 video
Fusion
Davinci Resolve
Drone