PEAB Flyttesjau

Kampanje • PEAB spanderer flyttesjauen!

Bakgrunn
PEAB er en av Nordens ledende samfunnsbyggere med et sterkt fokus på bærekraft og innovasjon. De har en lang historie som utbyggere av eiendom og tilbyr et bredt spekter av tjenester, fra planlegging til bygging og salg av boliger i egne boligprosjekter.
 
Utfordring
I utfordrende tider med høyere renter og et litt kjølig boligmarked, ønsket PEAB å engasjerende de som fortsatt var i markedet for ny bolig med en effektiv kampanje for boligprosjektet Inga Sparboes veg.

Kreativt konsept
Vi utviklet en kreativ kampanje med budskapet om at PEAB spanderer flyttingen ved kjøp av ny bolig i Inga Sparboes veg. Kampanjen var basert på en film som spilte litt på overraskelsen ved at PEAB – kjent som en stor utbygger –  fikser flyttesjauen for deg! Budskapet ble formidlet gjennom en sjarmerende, men svært bestemt flyttebas, som sjonglerte med flittige sjauere og løftekran.

Selve filmopptaket ble gjort i løpet av en hektisk dag, med små ressurser og fantastisk innsats av modellene. Resultatet ble en film som ser langt mer påkostet enn den faktisk var!

Resultater
Kampanjen og filmen oppnådde meget gode resultater:

  • Filmen ble raskt en «snakkis» og genererte mye positiv omtale på sosiale medier.
  • Flere nye interessenter meldte seg til boligprosjektet.
  • Utbygger skapte oppmerksomhet rundt prosjektet på en ny og overraskende måte.

Lokal kampanje ble nasjonal
Med bakgrunn i de gode resultatene kampanjen skapte lokalt i Tromsø, tok Peab det vellykkede konseptet for å teste det ut på utvalgte boligprosjekter resten av landet. Slik at boligkjøpere i Ålesund, Moss, Sandefjord og Skien kunne slippe alt peset med flyttesjau og utvask. Det er ingen kunst å flytte når du har PEAB med på laget!

Ønsker du å vite mer om hvordan vi kan hjelpe deg med å lage en vellykket kampanje? Ta kontakt med oss i dag!