Ny web for Ringjord Elektro

Ny webside for tradisjonsrik elektrobedrift

Når kundene dine søker informasjon, bekreftelse eller bare ønsker å bli bedre kjent med bedriften din, vil de første stedene de går være til bedriftens webside. En god webside kan hjelpe til med å gi et profesjonelt inntrykk av bedriften din og bygge tillit med kundene dine. Videre kan det hjelpe deg med å skille deg ut fra konkurrentene dine og nå ut til en større målgruppe. En bedre, mer effektiv webside kan også hjelpe deg med å tiltrekke flere besøkende og øke konverteringsraten din, noe som er essensielt for enhver bedrift som ønsker å vokse og utvide virksomheten sin.

Bakgrunn

Ringjord Elektro er en tradisjonsrik, veletablert elektrobedrift med over 25 års erfaring i bransjen og tilbyr et bredt spekter av elektrotjenester til både private og offentlige kunder, inkludert installasjon av elektroanlegg, service og vedlikehold av elektrisk utstyr, samt rådgivning og prosjektering. Ringjord Elektro har en solid erfaring med å håndtere store og komplekse prosjekter innen industri og automasjon, samtidig som de også tilbyr betydelig ekspertise innen el-installasjoner i boliger og næringsbygg.

Med tre avdelinger innen tradisjonell elektro, industri/automasjon og maritim elektro var tiden inne å ta steget til en moderne webside som reflekterer selskapets vekst og ambisjoner fremover.

Merkevare på web

Ringjord har siden starten hatt en svært konsistent profil, lett gjenkjennlig med sort og gul logo som er kjent og kjær av mange. Vi fokuserte på å balansere bruken av sort og gult sammen med nye flotte bilder, og finne et formspråk for websiden som også fungerte på sosiale medier, presentasjoner og så videre.

Resultatet ble et fornyet, moderne uttrykk for websiden, som hele bedriften og samarbeidspartnere kjenner igjen.

Enklere å kontakte

For en elektrobedrift er det viktig å raskt respondere på kundenes ønsker og henvendelser. Sentralt plasserte CTA gjennomgående på siden gjør det enkelt for kunden å gjøre henvendelser, be om tilbud og så videre.

I tillegg ble det ryddet opp i kontaktinformasjon, slik at nøkkelpersonell er enkle å kontakte.

Totalleveranse

Som de fleste av de webprosjekter vi involverer oss i, var også dette en «nøkkelferdig» totalleveranse, med alt av innhold – som bilder, video og tekst – tett integrert og overlevert til en fornøyd kunde.