fbpx

Advokathuset Nord

Web //Konsept // Innhold // Foto

Web- og innholdskonsept Advokathuset Nord

Advokathuset Nord er et moderne advokat- og eiendomsmeglingshus med base i Finnsnes og som har hele Midt-Troms som sitt nedslagsfelt. En ting som skiller Advokathuset Nord fra andre, er at ikke bare får du høykompetent juridisk bistand innenfor de fleste saksområder, men også profesjonelle eiendomsmeglertjenester. Advokathuset Nord er en av de største eiendomsmeglerne i Midt-Troms, og ved at juss og eiendom er sømløst integrert i huset sparer kundene både tid og penger, og får en gjennomgående god kundereise.

Advokathuset Nord

Profilfoto

Advokathuset Nord

Advokathuset Nord

Profilfoto

For Advokathuset Nord bygde vi nettside og innhold rundt konseptet «Kompetansen du trenger i ett og samme hus». Med fokus på lokal tilhørighet, er design, visuell identitet og funksjoner er skreddersydd for en profesjonell, enkel og ryddig kundeopplevelse – enten du søker juridiske tjenester eller eiendomsmegling. Selv om fagfeltene i et moderne advokathus overlapper, er nettsiden delt i tre hovedområder: Huset, Advokattjenester og eiendomstjenester. På den måten blir opplevelsen ryddig og lett å sortere for besøkende.

Bolig-API og integrasjon mot Finn.no
Som en av de største eiendomsmeglerne i Midt-Troms, var integrasjonen mot Finn.no naturlig. APIet mot Finn.no lar brukere egne filtere og kriterier på boliger fra Advokathuset Nord, og boligene presenteres på helhetlig og oversiktlig måte i Advokathuset Nords design uavhengig av om brukeren sitter på mobil eller PC. Nettsiden henter data fra Finn.no, og er således alltid oppdatert på boliger som ligger på Finn.

Áigi

Solar eclipse - rosè

Advokathuset Nord

Profilfoto // web // innhld