Advokathuset Nord

Web //Konsept // Innhold // Foto

Web- og innholdskonsept Advokathuset Nord

Advokathuset Nord er et moderne advokat- og eiendomsmeglerhus. Med base i Finnsnes har de hele Midt-Troms som sitt nedslagsfelt. En ting som skiller Advokathuset Nord fra andre, er at du får høykompetent juridisk bistand innenfor de fleste saksområder, i tillegg til profesjonelle eiendomsmeglertjenester.  Ved å sømløst integrere juss og eiendom sparer kundene både tid og penger, og får en gjennomgående god kundereise.

Advokathuset Nord

Profilfoto

Advokathuset Nord

Advokathuset Nord

Profilfoto

For Advokathuset Nord bygde vi nettside og innhold rundt konseptet «Kompetansen du trenger i ett og samme hus». Med fokus på lokal tilhørighet, visuell identitet og tilgjengelige funksjoner har vi optimalisert for en enkel og god kundereise på nettsiden –  enten du søker juridiske tjenester eller eiendomsmegling. 

Bolig-API og integrasjon mot Finn.no
Som en av de største eiendomsmeglerne i Midt-Troms, var integrasjonen mot Finn.no naturlig. APIet mot Finn.no ble brukt for å skape egne filter og kriterier på boliger fra Advokathuset Nord. Boligene blir  presentert på deres nye webside, uavhengig av om brukeren sitter på mobil eller PC. 

Advokathuset Nord

Profilfoto

Advokathuset Nord

Profilfoto // web // innhold